• Om Comprendo AS

Comprendo språktjenester ble etablert i 2005 og leverer språktjenester til næringslivet, privatpersoner og det offentlige. Vi dekker de fleste språk og har spesialkompetanse innen olje og gass samt fornybar energi.

DSC_0033

KRISTIN EIKELAND
Daglig leder

Bakgrunn:
Cand. Philol. fra Universitetet i Bergen.

Kristin har bakgrunn fra undervisning på universitetsnivå. I tillegg har hun flere års erfaring fra tolking, oversetting og formidling. Oversetter fra engelsk, russisk og skandinaviske språk til norsk.

DSC_0059

VERA STABENFELDT
Prosjektleder

Bakgrunn:
Licenciatura i tolk og translatør (4-årig universitetsutdannelse) fra Spania.

Vera har mange års erfaring som tolk, oversetter og formidler både fra firma i Spania og Norge. Oversetter fra engelsk, spansk og skandinaviske språk til norsk.

DSC_0037

PAUL GROGAN
Oversetter

Bakgrunn:
M.Sc. i geologi fra Universitetet i London.

Paul har engelsk som morsmål. Han har 25 års erfaring som petroleumsgeolog og har jobbet i oljeselskap, Oljedirektoratet, og som selvstendig konsulent. Han er oversetter i engelsk med spesialfelt faglige og tekniske energirelaterte (olje og gass / fornybar energi), samt juridiske, dokumenter.

DSC_0068

ELIN MANSFIELD 
Oversetter

Bakgrunn:
Fagoversetter fra Universitetet i Agder.

Elin er en av våre faste, dyktige samarbeidspartnere og oversetter mellom norsk og engelsk. Hun har mer enn 15 års erfaring innen oversettelse, språkvask og korrekturlesing og har teknisk oversettelse som spesialfelt.

DSC_0071

ELLEN MARIE CROCKER
Tolk/oversetter
(statsautorisert translatør)

Bakgrunn:
Cand.mag. fra Universitetet i Bergen.

Ellen er en av våre faste, dyktige samarbeidspartnere og tar oppdrag både skriftlig og muntlig til og fra norsk og engelsk. Hun har lang erfaring innen retts- og konferansetolking samt oversettelse av forskjellige typer tekster, inkl. juridiske, politisk-administrative samt personlige dokumenter (attester, vitnemål osv.).

Gjennom 15 år har vi opparbeidet oss en solid kundemasse innen en rekke bransjer både lokalt og nasjonalt.
Vi holder til i flotte lokaler på Randaberg. Kom gjerne innom og slå av en prat!

KONTAKT OSS HER

Ta kontakt og vi gir deg raskt svar på din forespørsel!

Hos oss møter du kompetente og rutinerte medarbeidere, som raskt gir deg pris og leveringstid.
KONTAKT OSS HER